Keitä olemme?

Ammattitaitoinen tiimi taustalla varmistaa palvelusi laadun verkossa ja lähikursseilla.

Missiomme

Keitä olemme

“Autamme saavuttamaan unelmia ja aitoja kokemuksia arkeen käsitöillä ja luovuudella”

Luodessa ja käsillä tehdessä kokee aidon elämänkokemuksen.

Kati Kiirasmaa

Usko onnistumiseen – saavutat unelmat

Kaikkien mestarien lähtökohta on sama: alussa jokainen meistä on täysin kokematon osaamaton aloittelija. Taitavaksi konkariksi voi tulla vain harjoittelemalla ja kohtaamalla matkalla epäonnistumisia ja onnistumisen hetkiä.

Yksi antoisimmista osista työssäni on kouluttaminen. Koen upeita hetkiä auttaessani aloittelijaa onnistumaan ensimmäisen tavoitteensa saavuttamisessa. Näen jokaisella kurssilla onnistumisen kokemuksia ja alun epävarmuuden vaihtumista luottamukseksi omiin kykyihin. On mahtavaa olla kokemassa, kuinka kurssilainen yhdessä makrameetyönsä kanssa kasvaa: solmu solmulta vahvemmaksi ja kauniimmaksi.

Makrameen solmiminen ei ole vain käsillä tekemistä: se on sisäisen luovuuden löytämistä ja puhkeamista kukkaan. Olen kiitollinen, kun saan olla auttamassa sinua matkallasi aloittelijasta taitajaksi, jakaa onnistumisen hetket sekä löytää kanssasi sisäisen luovuutesi.

Tavoitteeni on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi oppia makrameeta. Yhdessä voimme onnistua ja saavuttaa tavoitteemme.

Kati Kiirasmaa
Yrittäjä
Signature Image

Opi kokeneilta

Kursseillamme saat tueksesi vuosien kokemuksemme langoista, naruista ja solmeilusta. Jaamme oppimamme vinkit, jolloin voit alusta alken hyödyntää vahvaa kokemusta.

Opi omassa tahdissasi

Kaikilla kursseillamme sinä määräät vauhdin, jolla työssäsi edistyt. Me autamme sinua edistymään työssäsi, sinun tahdissasi.

Herätä luovuutesi

Autamme sinua oppimaan perusasiat sekä niksit, joilla voit tehdä jokaisesta työstä yksilöllisen. Opit nopeasti ja helposti solmimaan unelmiesi töitä – valintasi mukaan valmiilla malleilla tai itse kehittämilläsi.

Pidä itsesi ajantasalla

Tilaa sähköpostiisi maksuttomat uutiskirjeemme !